Meni

Carlsberg Grupacija postavila je cilj da u svojim pivarama do 2030. ostvari NULA emisija ugljendioksida, a da do 2022. u svojim pivarama koristi električnu energiju koja je 100% iz obnovljivih izvora. Kroz svoju „Kružnu zajednicu Carlsberg“ (Carlsberg Circular Community), Carlsberg Grupacija sarađuje i sa partnerima duž čitavog lanca vrednosti kako bi do 2030. godine za 30% smanjila nivo emisija koje se ostvare u čitavom lancu proizvodnje i distribucije piva do krajnjih kupaca (tzv. beer-in-hand).

ZeroCarbonFootprint.jpg
iStock-147289285.jpg

Među novim ciljevima jeste i smanjenje upotrebe vode u pivarama za 50% do 2030. godine, kao i saradnja sa partnerima u cilju boljeg upravljanja vodom u oblastima visokog rizika u okolini pojedinih pivara.

Među novim ciljevima jeste i distribucija bezalkoholnog piva na nivou od 100% do 2022. kako bi se potrošačima pružio što veći izbor, kao i saopštavanje poruka o odgovornoj konzumaciji alkohola i informacija o hranljivim vrednostima proizvoda kako na internetu tako i na ambalaži, i uspostavljanje partnerstava radi promocije odgovorne konzumacije.

ZeroIrresponsibleDrinking.jpg
ZeroAccidentsCulture.jpg

Među novim ciljevima jeste i smanjenje stope povreda na radu iz godine u godinu radi ostvarenja krajnjeg cilja od NULA povreda.