Meni
AQ8T1901.jpg

Naš menadžment tim

Pavel Erankevich

Pavel Erankevich

Generalni direktor 

Pavel Erankevich je Generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija od 01. novembra 2022. godine.

U Carlsberg Srbija Grupu Pavel je došao sa pozicije Potpredsednika razvoja komercijalnih i poslovnih operacija Carlsberg Grupacije za Region Centralno-Istočne Evrope. Svoje iskustvo u Carlsbergu započeo je u marketinškom timu Baltika Breweries 2006. godine, a karijeru je gradio na različitim pozicijama u okviru komercijalnog sektora i razvoja poslovanja u Rusiji, Istočnoj Evropi i izvoznim tržištima.

Jovo Ivetić

Jovo Ivetić

Direktor prodaje

Jovo Ivetić nalazi se na poziciji Direktora prodaje kompanije Carlsberg Srbija od februara 2024. godine. 

Diplomirao je Menadžment u Beogradu, a od  početka svoje profesionalne karijere radi u prodaji, gde ima višegodišnje iskustvo, sticano kroz različite kanale prodaje i pozicije. Pre trenutne pozicije, od januara 2016. godine, Jovo Ivetić se nalazio na poziciji Direktora Off Trade kanala prodaje.

Katarina Kljajić

Katarina Kljajić

Direktor za komercijalni i poslovni razvoj

Katarina Kljajić nalazi se na poziciji Direktora za komercijalni i poslovni razvoj kompanije Carlsberg Srbija od februara 2024. godine.

Katarina Kljajić poseduje master diplomu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Pre dolaska na trenutnu poziciju Katarina se nalazila na poziciji Menadžera za razvoj poslovanja.

Đorđe Koprivica

Đorđe Koprivica

Direktor finansija

Đorđe Koprivica nalazi se na poziciji direktora finansija kompanije Carlsberg Srbija od jula 2013. godine.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2000. godine. Deo Carlsberg tima postaje 2007. godine na poziciji Menadžera finansija i računovodstva, a tokom punih 5 godina na ovoj poziciji ostvaruje značajne rezultate. 

Milan Perić

Milan Perić

Direktor marketinga i komunikacija

Milan Perić nalazi se na poziciji Direktora marketinga i komunikacija kompanije Carlsberg Srbija od septembra 2021. godine.

Po struci je diplomirani ekonomista, sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju projektima, inovacijama, organizacionom dizajnu i upravljanju timovima.

Dragana Škrbić

Dragana Škrbić

Direktor lanca snabdevanja

Počev od februara 2020. godine, Dragana Škrbić  nalazi se na poziciji Direktora lanca snabdevanja Carlsberg Srbija Grupe. 

Poseduje master diplomu Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a Carlsberg timu  pridružuje se nakon više od 11 godina rada u kompaniji Nelt na poziciji Direktora lanca snabdevanja.

Nemanja Knežević

Nemanja Knežević

Direktor ljudskih resursa


Nemanja Knežević nalazi se na poziciji Direktora ljudskih resursa kompanije Carlsberg Srbija od maja 2024. godine.

Sa master diplomom psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i završenom Executive MBA na Rome Business School, Nemanja je svoju karijeru HR stručnjaka gradio u više kompanija, među kojima su Nelt, NIS, Coca Cola i JTI.

Želite da saznate više?

Kliknite ispod da biste istraživali dalje