Meni
AQ8T1901.jpg

Naš menadžment tim

Pavel Erankevich

Pavel Erankevich

Generalni direktor

 Pavel Erankevich je generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija od 01.novembra 2022.godine.

 Pre nego što je postao generalni direktor Carlsberg Srbija Grupe, Pavel Erankevich, bio je na poziciji potpredsednika razvoja komercijalnih i poslovnih operacija Carlsberg grupe za Centralni i Istočni region Evrope. Svoje iskustvo u Carlsbergu započeo je u marketinškom timu Baltika breweries 2006. godine i karijeru je gradio na različitim pozicijama u okviru komercijalnog sektora i razvoja poslovanja u Rusiji, Istočnoj Evropi i izvoznim tržištima.

Jovo Ivetić

Jovo Ivetić

Direktor Off Trade kanala prodaje

Od januara 2016. godine nalazi se na poziciji direktor Off Trade kanala prodaje.

Jovo Ivetić diplomirao je Menadžment u Beogradu. Od početka svoje profesionalne karijere radi u prodaji, gde ima višegodišnje iskustvo, sticano kroz različite kanale prodaje i pozicije.

Milan Trajković

Milan Trajković

Direktor On Trade kanala prodaje 

Počev od marta 2023.godine, Milan se nalazi na poziciji direktora On Trade kanala prodaje. Iza njega je dugogodišnje iskustvo u pivarskoj industriji. Milan je svoju karijeru u Carlsbergu započeo pre 11 godina, tokom koji je ostvario značajne i zapažene rezultate u On Trade kanalu. Pre Carlsberga, iskustvo je sticao u prodajnom sektoru AB InBev grupacije, odakle prelazi u našu kompaniju.

Tokom svog dosadašnjeg rada u Carlsbergu, Milan je vodio brojne uspešne projekte, postigao je zapažene rezultate u Srbiji, a posebno se ističu njegove liderske sposobnosti i način na koji je vodio ljude.

Po struci je inženjer mašinstva. 

Đorđe Koprivica

Đorđe Koprivica

Direktor finansija

Đorđe Koprivica nalazi se na poziciji direktora finansija kompanije Carlsberg Srbija od jula 2013. godine.

Đorđe je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2000. godine.

Milan Perić

Milan Perić

Direktor marketinga i komunikacija

Milan Perić nalazi se na poziciji direktora marketinga i komunikacija kompanije Carlsberg Srbija od septembra 2021. godine.

Milan je po struci diplomirani ekonomista, sa puno iskustva u upravljanju projektima, inovacijama, organizacionom dizajnu i upravljanju timovima.

Dragana Škrbić

Dragana Škrbić

Direktor lanca snabdevanja

Počev od februara 2020. godine, Dragana se nalazi na poziciji Direktora lanca snabdevanja Carlsberg Srbija Grupe. Dragana je stekla master diplomu na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu .

Aleksandra Dutina

Aleksandra Dutina

Direktor ljudskih resursa

Aleksandra Dutina je Senior direktorka ljudskih resursa za Region Centralno-Istočne Evrope i Carlsberg Srbija Grupe.

Stekla je master diplomu na Pravnom fakultetu, a svoju profesionalnu karijeru započela je u sudu 2001. godine. Nakon toga prelazi u JAT Airways, prvo kao pravnik, a zatim i kao Head HR operacija. 
Svoju karijeru u oblasti ljudskih resursa nastavila je 2009. godine u IN Hotelu, gde je 2 godine radila kao menadžer.

Na poziciju Direktora Sektora za ljudske resurse JAT Airways-a prelazi 2011. godine, a zatim je od 2013. radila kao GM People and Performance u kompaniji AIR Srbija.

 

Želite da saznate više?

Kliknite ispod da biste istraživali dalje