Meni
20081119-220852-1.jpg

Razvijajte se sa Carlsbergom

Pivarstvo za bolje danas i sutra

Carlsberg je dinamično i inspirativno poslovno okruženje u kom imate priliku da radite sa jakim domaćim, ali i sa nekim od najsnažnijih svetskih brendova. Radimo u tri globalna regiona: Zapadna Evropa, Istočna Evropa i Azija.

Stremimo tome da budemo uspešna, profesionalna i privlačna kompanija, koja kreira istinsku kulturu pobedničkog tima u čitavoj Grupaciji, zasnovanu na posvećenosti, uključenosti i profesionalnom stavu prema našem pivarskom biznisu.

Timski duh je ključni element u Carlsbergu, gde postoji mnogo prilika za Vaš profesionalni razvoj i rast. Potrebni su nam ljudi koji poseduju širok dijapazon veština, talenata i znanja, koji su spremni da preuzmu odgovornost i pomognu da postignemo izvanredne rezultate.

Multinacionalna kompanija sa bogatim lokalnim nasleđem

Sa više od 42. 000 zaposlenih, Carlsberg Grupacija ima jako lokalno prisustvo na 40 različitih tržišta u Evropi i Aziji. Kontinuirano radimo na razvoju našeg poslovanja, kako bi obezbedili kvalitetne proizvode za naše potrošače širom sveta. Takođe, za nas je veoma važno da budemo uspešno, profesionlano i atraktivno mesto za rad.

Pogledajte naše stranice kako bi saznali šta vam donosi rad u Carlsberg Grupaciji.