Meni

Carlsberg grupacija i epidemija virusa Covid-19

Poslednjih nekoliko nedelja i meseci, od izbijanja epidemije virusa Covid-19, su bili izazovni za sve.

Virus koji je nastao u jednoj kineskoj provinciji vremenom je zahvatio veći deo sveta, a epidemija uzrokuje teške globalne poremećaje. Ovo je situacija bez presedana kojom su svi na neki način pogođeni.

Suočeni sa zdravstvenom krizom, drugačijom od bilo koje druge u našem životu, Carlsberg Grupacija apeluje na sve širom sveta, uključujući svoje zaposlene, kupce i potrošače, da sarađuju i rade zajedno.

„Naše misli su sa našim zaposlenima, našim kupcima i svima drugima na koje je virus korona ostavio teške posledice“ izjavio je Cees ’t Hart (Kest Hart), izvršni direktor Carlsberg Grupacije na godišnjoj generalnoj skupštini održanoj u novoj Carlsberg gliptoteci u Kopenhagenu, u Danskoj, 16. marta tekuće godine.

„Pratimo razvoj situacije na dnevnom nivou, gotovo iz sata u sat i prilagođavamo se uputstvima i preporukama nadležnih institucija na svakom od naših tržišta.“

Kako je dodao Cees ’t Hart zdravlje i bezbednost kolega su glavni prioritet kao i uvek, ali i da je akcenat na ublažavanja rizika na najbolji mogući način.

Molim vas vodite računa o sebi, svojim kolegama, prijateljima i porodici i održavajte pozitivan i konstruktivan stav, jer će nam upravo to pomoći da zajedno prebrodimo ovo teško vreme.