Meni

Predstavljeni muzički hitovi u okviru TUBORG OPEN kampanje!

SARA JO, FRENKIE i WHO SEE predstavili su svoje nove hitove nastale na Tuborg bitu koji je kreirao svetski poznati muzički sastav - MAJOR LAZER!

U klubu Barutana u četvrtak, 22.6. održan je koncert, u organizaciji brenda  Tuborg  i Universal Music Serbia pod nazivom „Tuborg Open“.

Tuborg Open kampanja predstavlja  globalnu saradnju sa svetski poznatim triom Major Lazer i jedinstveni Tuborg bit koji su oni kreirali. Brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Tuborg Open je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita!

U ulozi producenta i ambasadora projekta se nalazi Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima – Sara Jo, Frenkie i Who See, stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

Najaktivniji i najaktuelniji reperi u regionu Frenkie i dvojac Who See prvi put sarađuju i predstavili su zajednički singl „Daj Ga Na Gas”, dok je mlada pop zvezda u usponu Sara Jo predstavila osvežavajuću pop numeru „Samo Ti“!

Singlovi „Daj Ga Na Gas” i „Samo Ti“ rađeni su na Tuborg bitu koji je napravio svetski poznati producentski trio Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire). Produkciju i aranžman singlova potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky.

Singl „Daj Ga Na Gas” je energetska bomba u modernom trep stilu, gde se prepliću agresivni vokali i zarazna melodija, dok je „Samo Ti“ buduća letnja pop himna o zaljubljivanju i početku nove ljubavne priče, o momentu pre poljupca i zalasku sunca.

Pesmu „Daj Ga Na Gas” možete poslušati ovde

Pesmu „Samo Ti” možete poslušati ovde.

Za tačno nedelju dana reper, pevač i eklektični producent i aranžer Đorđe Miljenović predstaviće i svoj singl za projekat Tuborg Open pod nazivom „Imam Tvoju Ljubav“. Predstojeći Đorđev singl kao i danas objavljeni zajednički singl Frenkie, Who See i novi singl Sare Jo pravljeni na Tuborg bitu Major Lazera sinoć su prvi put predstavljeni na zajedničkom beogradskom koncertu kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat Tuborg Open.