Meni

MIMI MERCEDEZ NA LETNJOJ TUBORG TURNEJI

Zvezda ovogodišnje Tuborg OPEN kampanje Mimi Mercedez kreće na letnju turneju u okviru koje će predstaviti svoj najnoviji hit, pesmu koju je kreirala zajedno sa svojim fanovima.

Prvi nastup na svojoj letnjoj turneji Mimi će imati u beogradskoj Barutani gde će premijerno uživo izvesti svoj najnoviji hit, pesmu pod nazivom „Gerila“, u čijem kreiranju su učestvovali i fanovi slanjem svojih predloga rima.

„Bilo je genijalno imati ovakvu saradnju sa fanovima, oduševljena sam njihovim idejama i mislim da će pesma da iskida! Jedva čekam Barutanu i reakcije mase kada krene Tuborg bit“, izjavila je Mimi najavljujući predstojeće koncerte u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Specijalni gosti na beogradskom koncertu biće FOX i svima poznata Funk faca - DJ Bege Fank! Mimi i Tuborg su obezbedili besplatne karte za OPEN koncert u Barutani – svi zainteresovani fanovi* mogu potpuno besplatno da preuzmu narukvicu koja obezbeđuje ulaz, svakog dana od 12h do 20h u Spasić pub-u (Nikole Spasića 1, Beograd).

Ovogodišnja kampanja i saradnja sa Mimi Mercedez, jednom od najinteresantnijih predstavnica regionalne muzičke scene danas, predstavljaju nastavak uspešne muzičke kampanje Tuborg OPEN koja je, prethodnog leta oduševila fanove brenda i dobre muzike. Ove godine, Mimi poziva sve fanove raspoložene za dobar bit i ludu energiju, da joj se pridruže na koncertima u Beogradu (Barutana, 15. jun), Nišu (Letnja pozornica, 30. jun) i Novom Sadu (Novosadski sajam, 07. jul) i budu deo njene Tuborg avanture.

Kao brend koji je sinonim za dobar provod, Tuborg tradicionalno, univerzalnim jezikom muzike, prenosi sve svoje poruke i vrednosti pozivajući na provod na mnogo različitih načina povezanih jednom dobrom pesmom i još boljim doživljajem.

*Samo punoletna lica mogu preuzeti narukvice