Meni

Carlsberg i Dunđerski fondacija otvorila konkurse za lokalne projekte

Carlsberg i Dunđerski fondacija pokrenula je konkurse za novčanu donaciju projektima od lokalnog značaja u Čelarevu i Opštini Bačka Palanka, i pozvala zainteresovane organizacije da apliciraju.

Konkurs je otvoren od 27. februara do 27. marta 2017. godine, a pravo da učestvuju imaju sve registrovane grupe, institucije, organizacije i klubovi sa sedištem u Čelarevu i Opštini Bačka Palanka.

Zainteresovani mogu da apliciraju sa projektima iz oblasti: Očuvanje kulturne baštine i promovisanje kulture, ekologija/zaštita životne sredine, podrška nauci, obrazovanju i sportu, odgovorna konzumacija alkohola, infrastrukturni i drugi projekti čiji je cilj unapređenje životnog standarda stanovništva i poboljšanje opštih uslova življenja u Čelarevu ili u Opštini Bačka Palanka. Za odabrane projekte koji zadovolje izborne kriterijume, Carlsberg i Dunđerski fondacija obezbediće vredne novčane donacije.

Više informacija o konkursu i načinu prijavljivanja možete naći na zvaničnoj internet stranici fondacije: www.cdfondacija.rs

Kompanija Carlsberg Srbija već dugi niz godina posvećena je razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje, a kroz Carlsberg i Dunđerski fondaciju nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakob K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.